duminică, 10 octombrie 2010

Franta- Romania 2-0



Un meci de la care ne asteptam la mai mult si care din nou s-a decis printr-o greseala de arbitraj un offside, un offside de cativa cm dar care trebuia semnalizat dar asistentul portughez de pe partea aceea a terenului probabil dormea.
Aseara cu o ora inainte sa inceapa meciul cand am vazut echipa de start a Romaniei nu speram ca vom juca ceva in acest meci , in prima repriza echipa a suferit mult dar in repriza a2a echipa a jucat mult mai bine odata cu intrarea lui Deac la pauza in locul lui Zicu care a fost inexistent in prima repriza. Momentul cheie al meciului a fost bara lui Sapunaru care daca marca la faza aceea eu zic ca altul era scorul, Franta nu a avut foarte multe ocazii de gol pentru ca pe plan defensiv echipa s-a aparat fara greseala cu Chivu, un capitan adevarat si un lider in teren, a respins foarte multe mingi grele dar si Pantilimon care a fost intr-o zi mare.
Din pacate n-am avut deloc noroc in meciul asta si meciul practic s-a decis in minutul 83 prin golul lui Remy dupa un offside mic dar totusi offside, din acel moment totul s-a schimbat iar golul 2 a venit pe contraatac.
Romania pastreaza sanse de calificare deoarece ne ajuta rezultatele din celelalte meciuri ale grupei in special egalul dintre Luxemburg si Belarus, dar de acuma incolo nu mai este loc de pasi gresiti. Daca echipa va juca asa cum a facut-o in repriza a2a atunci putem spera ca ne putem califica de pe locul 2 la CE 2012 pentru ca eu cred ca dupa victoria de aseara primul loc este al Frantei care cum necum a adunat 6 puncte si este in fruntea grupei.
Urmatorul meci oficial va fi anul viitor contra Bosniei, in deplasare un meci greu dar care speram ca il vom castiga. Hai Romania !

duminică, 3 octombrie 2010

Imnul suporterilor lui United "Take me home United road "

I was born to be United,
Daddy told me, when I was just a baby;
When I was five, I went down Warwick Road;
Now I'm addicted to the only place I'll go

Chorus

Take me home,
United Road,
To the place I belong,
To Old Trafford,
To see United,
Take me home, United Road

All my memories,
Bobby Charlton,
Georgie Best and Cantona,
They came to us from heaven;
And at the Nou Camp in 1999,
On Matt Busby's birthday,
Oh it was party time

Chorus

I watch the Reds,
I feel the noise,
The crowd is roaring;
The Stretford End is singing
And the fans are going wild;
And when I'm gone I get a feeling
That I should've been home yesterday,
Yesterday, oh!

Chorus x2