duminică, 8 august 2010

Man Utd - Chelsea 3-1 in Community Shield



Azi a avut loc Community Shield mai pe limba noastra un fel de Supercupa Angliei daca nu traducem exact. Un meci care s-a jucat intre Manchester United, castigatoarea Cupei Ligii Angliei si Chelsea, campioana sezonului trecut. A castigat Manchester United cu un scor clar 3-1 chiar daca la 2-0 a aparut in joc o usoara relaxare si Chelsea a marcat un gol care pana la urma a fost doar de consolare.
Omul meciului dupa parerea mea a fost Paul Scholes de la Man Utd care in ciuda varstei a condus jocul superb si a dat o super pasa pentru Rooney care apoi a trimis in cros o pasa catre Valencia care printr-o simpla formalitate a marcat golul de 1-0. A fost 1-0 la pauza si Ferguson a schimbat unpic echipa dupa pauza dar chiar si asa tot Man Utd a fost echipa care a marcat golul de 2-0 prin Hernandez sau Chicarito cum are scris pe tricou, tanarul jucator mexican adus in aceasta vara continua sa impresioneze meci de meci la United si din nou s-a lipit de gol. Spre finalul meciului a marcat Kalou de la Chelsea pentru 2-1 dupa o respingere gresita a lui Van der Sar, insa in minutele de prelungiri Berbatov ne-a scapat de emotii marcand pentru 3-1 cu un lob superb peste portarul advers si peste o aparare visatoare care a fost facuta sah mat din 3 pase superbe.
Manchester United castiga meritat acest meci si aceasta cupa care deschide noul sezon in Anglia ... si dupa asa un inceput promitator nu putem decat sa speram ca anul acesta baietii vor readuce titlul pe Old Trafford ... pana atunci Glory Glory Man United !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu