marți, 28 septembrie 2010

Bancuri cu Ion si Maria


Maria viseaza intr-o noapte ca un negru i-o tragea si ea o avut 3 orgasme in jumate de ora iar cineva facea vant cu evantaiul. A-2a zi dimineata ii poveste la Ion ce o visat, iar cand Ion vine inapoi de la lucru vine cu negru. Ion ii zice la negru:
-Tu fa vant ! Treci acolo pe dulap, na evantaiu’ !
Negrul se urca pe dulap si incepe sa faca vant in timp ce Ion i-o tragea la Marie. Trece jumate de ora nimic, la care zice Ion:
-Auzi, tu negrule da’ mie evantaiu’ ala si treci tu pe nevasta-mea !
Se pune negru si incepe sa i-o traga la Marie si asta dupa un sfert de ora o avut 3 orgasme, la care zice Ion:
-Vezi mah p**a asa se face vant ! :)))

--------------------------------------------------------------------------------------

Ion, Marie si vaca erau pe camp si ajung ei la o cale ferata, la care Ion zice :
-Ase un chef de a ti-o trage mi-o venit amu’ !
Maria mai rusinoasa asa ca era afara pe camp:
-Vai Ioane da amu’ te apuca si pe tine, si nu vezi ma prostule ca suntem cu vaca.
La care Ion el cu ideile lui geniale:
-Lasa Marie ca leg io vaca de picior si gata, hai ma femeie nu ma lasa asa !
Maria pana la urma cedeaza si se pun ei si isi fac treaba si la un moment dat vine trenu’ si cand suiera trenu’ odata vaca o ia la fuga si Ion dupa ea ca era legat de ea . La care Maria striga dupa Ion:
- Ioane, intoarce-te pe spate ca scoti cartofii !!! :))))

miercuri, 22 septembrie 2010

Deepcentral - Music makes me free

A aparut si videoclipul de la "Music makes me free" by Deepcentral. O melodie frumoasa care a ajuns la scurt timp dupa aparitie in locurile fruntase in topurile de la tv si radio ... vizionare placuta :)

duminică, 19 septembrie 2010

Thriller pe Old Trafford


Manchester United a invins Liverpool cu scorul de 3-2. A fost un meci superb cu multe ocazii si foarte intens. Meciul a fost dominat in mare parte de United care inca din primul minut a presat la poarta celor de la Liverpool.
Primul gol avea sa vina de abia in minutul 41 dupa un corner a lui Giggs si Berbatov a reluat cu capul. Avea sa fie meciul lui Berba care a marcat de 3 ori printre care golul 2, unul foarte frumos din foarfeca mingea a lovit bara transversala si a intrat in poarta. Acest jucator se pare ca incepe sa ne demonstreze in al-3-lea sezon la United ca merita toti banii si ca poate fi un jucator decesiv. Sa speram ca va fi anul sau si va mai marca multe goluri importante pentru echipa, dar nu conteaza cine marcheaza important ca echipa sa castige.
De partea cealalalta Liverpool are meritul ca a revenit de la 2-0 pt Man Utd, Gerrard marcand ambele goluri unul din penalti si unul din lovitura iar la 2-2 in minutul 70 au inceput sa spere ca pot chiar castiga acest meci insa United a revenit la conducere dupa cateva ocazii ratate, tot Berba a reusit sa marcheze golul de 3-2 care avea sa fie decesiv.
In concluzie, eu zic ca Manchester United a meritat victoria, Liverpool practic marcand la singurele ocazii care le-a avut, insa jucatorii de la United au dat dovada de mult devotament si dorinta de victorie si iata ca au reusit sa ii bucure pe suporterii prezenti la meci dar si pe cei care au tinut pumnii echipei din fata televizorului printre care si eu. Ma bucur mult pentru aceasta victorie chiar daca a fost un meci cu multe rasturnari de situatie dar pana la urma a iesit bine pentru noi, si echipa ramane aproape de liderul Chelsea, insa eu cred ca Liverpool a cam iesit din cursa pentru campionat, dar campionatul este lung si imprevizibil iar in Anglia orice este posibil. Vom vedea ... pana atunci Glory Glory Manchester United !

David Guetta revine in Romania !


David Guetta va concerta pe 15 octombrie la Bucuresti in turneul sau de promovare al ultimului sau album, One Love. Dupa cum probabil multi dintre voi stiti, David Guetta este unul dintre cei mai apreciati DJ si producatori de muzica house. De-a lungul timpului el a lucrat cu multi artisti printre care Fergie, Akon, Kid Cudi, Will.I.Am etc.
Concertul va fi gazduit de Romexpo, intr-una dintre cele mai mari sali din Romania, unde se anunta o atmosfera superba cu un sistem de sonorizare de ultima generatie si o serie de elemente vizuale unicat. Preturile biletelor sunt cam piperate pentru buzunarul romanului de rand dar totusi cred ca sala va fi plina, eu nu imi permit mai ales ca este si in Bucuresti :)
David Guetta a mai concertat in Romania in anul 2008 in cadrul unui alt turneu, Creamfields care a avut un mare succes.In cadrul acestui turneu el a concertat in peste 200 de orase in fata a peste 2 milioane de fani.
Tot in aceasta toamna el va mai fi prezent in Ungaria (24 septembrie) si Cehia (25 septembrie).

joi, 16 septembrie 2010

Sa radem unpic :))


-Cat ma costa o picatura de benzina?
-Nimic domnule...
-Atunci picura-mi si mie 20 l in rezervor, te rog !
-------------------------------
Ziua 1. Lectia de biologie.
-Dragi copii, cine stie care este cel mai important organ masculin?
Copii tac toti, le este rusina sa spuna, se scoala unul Ionel si rasteste tare:
- p**a Dna Profesoara
-Bravo Ionel, stai jos 10!
Ziua 2, aceeasi ora, intrebare despre organul principal feminin, iarasi Ionel raspunde corect si ia un 10 !
Ziua 3. Dna Profesoara are adunare cu domn’director si il lasa pe Ionel (fiind cel mai destept) profesor in clasa. Dupa adunare intra cu directorul sa vada ce a facut Ionel.
Cum deschid usa, cum ramin fara cuvinte: jumate de clasa facea sex, 4 baieti in colt faceau laba.
- Ionel ce ai facut?
-Cum ce, le-am dat lucrare de control!
- Si cei patru in colt ce fac?
- Pai, i-am prins cu copiatul si le-am schimbat varianta!

miercuri, 15 septembrie 2010

ACU Arad - CFR Cluj in Cupa Romaniei !


Iata ca dupa 2 ani CFR Cluj va reveni la Arad pentru un meci nu de campionat, nu contra UTA-ei, ci impotriva lui ACU Arad in Cupa Romaniei. ACU a reusit sa treaca de 2 tururi ale Cupei si iata va juca pe teren propriu contra Campioanei Romaniei. La CFR Cluj il vom putea vedea la lucru pe Cristi Panin, aradeanul care a jucat la UTA si de aici a plecat CFR unde joaca de cativa ani buni ajungand vice-capitan dar si pe un fost tanar jucator care a trecut pe la UTA Ioan Hora, un jucator care a mai trecut pe la Gloria Bistrita inainte sa ajunga la CFR.
Dar pana la acel meci, diseara CFR Cluj debuteaza in Champions League impotriva echipei elvetiene F.C Basel. Cu siguranta va fi un meci interesant si speram ca CFR sa castige chiar daca in ultimul timp nu a avut meciuri prea reusite !

Vali BARBULESCU-Addicted (David Deejay Remix)

Va mai aduceti aminte de melodia lui Vali Barbulescu aparuta in 2007? Iata un mix marca David Deejay la acea melodie :) Aceasta melodia a fost si la Romanian Music Awards 2010

duminică, 12 septembrie 2010

Vladimir Klitschko isi pastreaza centurile


Vladimir Klitschko a reusit sa isi pastreze cele 3 centuri mondiale la categoria grea si dupa meciul din aceasta seara impotriva lui Samuel Peter, un nigerian fost campion mondial la categoria grea.
Klitschko a castigat prin K.O in repriza a10a. Meciul a inceput destul de tare Peter incepand promitator pentru nigerian dar pana la urma odata cu trecerea reprizelor Klitschko isi tinea adversarul la respect si a castigat si la puncte fiecare repriza a meciului. El a simtit slabiciunile adversarului si a reusit cateva combinatii care s-au dovedit decesive si in runda a10a dupa vreo 2 combinatii Peter a cazut la pamant si a fost numarat pierzand prin K.O.
Urmeaza in octombrie un nou meci interesant de box al fratelui mai mare a lui Vladimir, Vitaly cel care detine si el o centura la categoria grea. Fratii Klitschko detin 4 centuri la categoria grea.
In concluzie eu cred ca a fost un meci la discretia lui Klitschko chiar daca la inceput meciul parea echilibrat, Peter nu a reusit sa se tina tare si odata cu trecerea timpului a ajuns doar mai mult sa se apare de loviturile lui Klitschko si a fost facut K.O. Bafta fratilor Klitschko si in urmatoarele meciuri !

vineri, 10 septembrie 2010

Cel mai lung meci de fotbal din istorie :)


Am trait sa o vad si pe asta vorba aia. Un meci de fotbal terminat cu scorul de 425-354. Suna incredibil dar adevarat. A fost un meci dintre 2 echipe de amatori Leeds Badgers si Warwickshire Wolves din Marea Britanie jucat in scop caritabil timp de 3 zile si 3 nopti ... incredibil ! . Banii care s-au strans din acest meci aproximativ 10.000 lire au fost donati unei asociatii care lupta impotriva meningitei, deoarece un coleg de echipa a murit din cauza acestei probleme cu cativa ani in urma.
Asadar s-au marcat aproape 800 de goluri in acest meci. Un gest si un efort de apreciat din partea acestor baieti ... Bravo !

joi, 9 septembrie 2010

Urmeaza un meci important pentru United


Dupa 3 etape din Premier League echipa are 7 puncte din 9 posibile, un start de campionat mai bun decat cel din sezonul precedent. Cu siguranta fiecare echipa se va mai incurca pentru ca acest campionat este din ce in ce mai imprevizibil asa cum s-a incurcat si Manchester United la Fulham, un 2-2 care ne-a lasat asa un gust amar avand in vedere ca in minutul 86 Nani a ratat un penalti la scorul de 2-1 pentru United. La 3-1 in minutul 86 era greu de crezut ca Fulham va mai putea reveni. Dar asta este echipa merge mai departe campionatul este lung.
Sambata echipa are un meci greu in deplasare la Everton, o echipa care nu a inceput prea bine campionatul dar intotdeauna in meciurile cu echipele mari se mobilizeaza exemplar si pot produce oricand o surpriza, eu totusi sper sa nu se intample nici o surpriza si Manchester United sa castige nu conteaza scorul, conteaza doar cele 3 puncte. Va fi un meci special pentru Wayne Rooney care se reintoarce pe stadionul unde s-a intalnit pentru prima data cu fotbalul din Premier League pe vremea cand avea 16 ani, cu siguranta fanii lui Everton nu l-au uitat nici acuma dupa atatia ani de cand a plecat si il vor huidui cu speranta ca se va enerva, dar a ajuns si el la 24 ani si a inceput sa se maturizeze, nu mai este acel copil teribil si foarte impulsiv, are deja o anumita disciplina. El trece printr-o perioada dificila avand in vedere ce s-a scris prin presa ziele astea cu scandalul cu prostituatele, eu totusi sper ca atunci cand va intra pe teren se va concentra la meci si nu se va gandi in alta parte, a demostrat ca poate in meciul Elvetia- Anglia cand a si marcat un gol. Sper sa treaca cat mai repede peste aceasta perioada mai grea si totul sa se rezolve intr-un fel sau altul si sa nu ii afecteze jocul din teren.
Astept cu nerabdare meciul si sper ca Manchester United sa castige meciul si daca se poate Rooney sa fie printre marcatori ca sa le inchida gura la cei care il critica :) ... pana atunci Glory Glory Man United !

Banc - Femeile si fotbalul

Nu cred in fotbalul pentru femei. Spuneti-mi, unde gasesiti 11 femei care sunt de acord sa apara în public îmbrăcate la fel? :))

Guess Who - Unu Altu (Official Video)

Un nou videoclip al lui Guess Who ... o melodie super tare :> ... Auditie placuta :)