joi, 9 septembrie 2010

Urmeaza un meci important pentru United


Dupa 3 etape din Premier League echipa are 7 puncte din 9 posibile, un start de campionat mai bun decat cel din sezonul precedent. Cu siguranta fiecare echipa se va mai incurca pentru ca acest campionat este din ce in ce mai imprevizibil asa cum s-a incurcat si Manchester United la Fulham, un 2-2 care ne-a lasat asa un gust amar avand in vedere ca in minutul 86 Nani a ratat un penalti la scorul de 2-1 pentru United. La 3-1 in minutul 86 era greu de crezut ca Fulham va mai putea reveni. Dar asta este echipa merge mai departe campionatul este lung.
Sambata echipa are un meci greu in deplasare la Everton, o echipa care nu a inceput prea bine campionatul dar intotdeauna in meciurile cu echipele mari se mobilizeaza exemplar si pot produce oricand o surpriza, eu totusi sper sa nu se intample nici o surpriza si Manchester United sa castige nu conteaza scorul, conteaza doar cele 3 puncte. Va fi un meci special pentru Wayne Rooney care se reintoarce pe stadionul unde s-a intalnit pentru prima data cu fotbalul din Premier League pe vremea cand avea 16 ani, cu siguranta fanii lui Everton nu l-au uitat nici acuma dupa atatia ani de cand a plecat si il vor huidui cu speranta ca se va enerva, dar a ajuns si el la 24 ani si a inceput sa se maturizeze, nu mai este acel copil teribil si foarte impulsiv, are deja o anumita disciplina. El trece printr-o perioada dificila avand in vedere ce s-a scris prin presa ziele astea cu scandalul cu prostituatele, eu totusi sper ca atunci cand va intra pe teren se va concentra la meci si nu se va gandi in alta parte, a demostrat ca poate in meciul Elvetia- Anglia cand a si marcat un gol. Sper sa treaca cat mai repede peste aceasta perioada mai grea si totul sa se rezolve intr-un fel sau altul si sa nu ii afecteze jocul din teren.
Astept cu nerabdare meciul si sper ca Manchester United sa castige meciul si daca se poate Rooney sa fie printre marcatori ca sa le inchida gura la cei care il critica :) ... pana atunci Glory Glory Man United !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu