duminică, 12 septembrie 2010

Vladimir Klitschko isi pastreaza centurile


Vladimir Klitschko a reusit sa isi pastreze cele 3 centuri mondiale la categoria grea si dupa meciul din aceasta seara impotriva lui Samuel Peter, un nigerian fost campion mondial la categoria grea.
Klitschko a castigat prin K.O in repriza a10a. Meciul a inceput destul de tare Peter incepand promitator pentru nigerian dar pana la urma odata cu trecerea reprizelor Klitschko isi tinea adversarul la respect si a castigat si la puncte fiecare repriza a meciului. El a simtit slabiciunile adversarului si a reusit cateva combinatii care s-au dovedit decesive si in runda a10a dupa vreo 2 combinatii Peter a cazut la pamant si a fost numarat pierzand prin K.O.
Urmeaza in octombrie un nou meci interesant de box al fratelui mai mare a lui Vladimir, Vitaly cel care detine si el o centura la categoria grea. Fratii Klitschko detin 4 centuri la categoria grea.
In concluzie eu cred ca a fost un meci la discretia lui Klitschko chiar daca la inceput meciul parea echilibrat, Peter nu a reusit sa se tina tare si odata cu trecerea timpului a ajuns doar mai mult sa se apare de loviturile lui Klitschko si a fost facut K.O. Bafta fratilor Klitschko si in urmatoarele meciuri !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu