vineri, 30 iulie 2010

David Guetta feat. Fergie & LMFAO - Getting Over You


David Guetta a fost nascut si crescut in Franta. Mama sa este franceza in timp ce tatal sau a fost un evreu marocan. El este casatorit cu Cathy Guetta si are doi copii, Tim Elvis (nascut in 2004) si Angie (nascut in 2007).
David Guetta este in momentul de fata cel mai bun DJ din lume si de asemenea un producator de muzica care a facut linia melodica pentru multi artisti cum ar fi Kelly Rowland pentru melodia “When love takes over “ , Akon pentru melodia “Sexy Bitch”, “Memories” in colaborare cu Kid Cudi si multe altele.
Guetta a fost nominalizat la cinci premii Grammy, trei pentru One Love si doua pentru munca sa impreuna cu Black Eyed Peas. El a castigat premiul Grammy pentru "Best Remixed Recording, Non-Classical".


Dupa parerea hitului verii 2010 ... superba melodie :D

joi, 29 iulie 2010

Spectacol fotbalistic in ultimul meci din USA Tour 2010


Manchester United a disputat aseara(ora Romania 3:30) ultimul meci cu MLS- All Stars jucat la Houston pe un stadion arhiplin.
Scorul a fost 5-2 pentru Manchester United, un meci foarte spectaculos cu multe faze de poarta si multe goluri. Pentru Manchester au marcat, tanarul Macheda care a semnat o dubla si a castigat si trofeul de MVP al partidei si care un gol marcat de Gibson din lovitura libera, Cleverley dupa o faza personala superba si Hernandez noul atacant al lui Manchester United care a marcat la debut dupa ce intrat in locul lui Macheda ca rezerva, a pacalit pasul la offside al defensivei MLS- All Stars si a marcat cu un lob superb peste portarul american.
Ce debut frumos pentru tanarul Hernandez. Deja a si scris istorie fiind primul mexican care a jucat vreodata pentru Manchester United. Sper sa continue si in campionat evolutia arata in meciul de aseara si impreuna cu Rooney sper sa faca un cuplu letal in atac si sa marcheze multe goluri care sa aduca clubului noi trofee.
Urmatorul meci pe care il va disputa Manchester United va fi tot un amical care va fi jucat la Guadalajara in compania echipe Chivas fosta echipa a lui Hernandez, iar dupa care echipa se va intoarce inapoi in Anglia pentru a face ultimele pregatiri pentru startul sezonului dar si de meciul din Comunity Shield de pe Wembley cu Chelsea de pe 8 august.

A inceput Liga I sau mai bine zis haosul si scandalurile


De mai multi ani incoace ne-am obisnuit ca asa numitul fotbal de la noi din campionat pe care eu il numesc tzurca este in planul 2, pentru ca la noi ceea ce se intampla in afara terenului este mult mai interesant, sunt la moda scandalurile si haosul, tipic romanesc. Inainte si dupa meciuri la noi se face spectacol pe la tv cu diferite jigniri sau acuze aduse asa fara motiv, ceva normal la noi, eu unul m-am obisnuit si sincer nici nu prea is curios de acest fotbal murdar din tara noastra, notez doar faptul ca a inceput noul sezon in care la fel vom vedea mult haos, scandal si din ce in mai putin fotbal.
Etapa inaugurala a ligii I nu a surprins cu nimic, echipele care si-au anuntat dorinta de a cuceri titlul au cam castigat inafara de CFR Cluj care a facut 0-0 cu Univ. Craiova, un rezultat nu prea rau avand in vedere ca a jucat contra unei echipe destul de bune cu care cu siguranta multe alte echipe asa numite mari vor pierde puncte, fata de celelalte echipe din Bucuresti care au intalnit echipe mult mai slabe, poate doar Rapidul care a jucat cu Vaslui si a castigat a fost un meci in care nu era o favorita certa. Singurul meci al etapei unde s-a jucat ceva fotbal a fost acel meci intre Rapid si Vaslui in rest mai nimic ... dar asta nu ne surprinde la ce campionat avem.
O sa incerc sa nu va tin la curent cu fiecare etapa doar daca se intampla ceva important. Prefer sa ma concentrez pe campionatele in care se joaca fotbal adevarat si care incet vor incepe si ele. Personal, eu astept sa inceapa campionatul englez fiindca astept foarte mult sa vad echipa mea de suflet, Manchester United la lucru. :)

marți, 27 iulie 2010

Raul – un adevarat simbol al fotbalului


Dupa 16 ani petrecuti la Real Madrid in care a devenit un jucator de legenda al clubului, multi au numit clubul Raul Madrid si datorita faptului ca acest jucator a fost atat de important si decesiv pentru cel mai mare club al secolului trecut.
Dar acum Raul a ales sa plece in alt campionat, alt stil de joc cel mai probabil va semna cu Schalke 04 pentru 2 sezoane. Cariera sa la Real Madrid a fost una superba si demna de urmat de alti copii care vor sa devina fotbalisti mari. Inca tin minte cand eram mai mic si ma uitam la tv la meciurile din Champions League si admiram acest jucator care marca pe banda rulanta intr-o echipa Real Madrid care era plina de multe vedete insa tot el a fost “El Capitan “ care impunea respect cand intra in vestiar si pe teren. A dat tot ce a avut mai bun pentru tricoul alb de foarte multe ori golurile sale fiind decesive. Inca nu stie daca lui Raul i sa cerut s-a cerut sa plece de la acest club pentru ca nu mai avea loc de ceilalti care se cred mari vedete sau a fost pur si simplu alegerea lui, oricum eu cred ca la 33 de ani a plecat in glorie de la acest club castigand foarte multe trofee care daca ar fi sa le notez toate mi-ar mai trebui vreo 2 pagini de blog. Sa nu uitam ca este si recordman-ul de selectii si la nationala Spaniei cu 102 selectii si 44 de goluri.
Despre Raul nu s-a scris niciodata intr-un ziar de scandal, el e un om care intotdeauna isi vede de treaba lui, un familist convins, nu am vazut niciodata sa se scrie prin ziar despre el, ca ce masina si-a luat Raul sau ca ce fotomodel ar umbla prin patul lui, ceea ce nu pot sa zic despre multi alti jucatori. Pur si simplu el si-a vazut de treaba lui atat pe teren unde nu facea scandal sau teatru ca altii, dovada ca nu a fost niciodata eliminat in cariera lui ! ... cat si in afara terenului unde este un exemplu demn de urmat. Si totusi acest mare jucator dupa parerea mea nu a castigat niciodata Balonul de Aur chiar daca eu cred ca il merita. Dar in viata nu toate ies asa cum ne dorim, poate acesta este si unul dintre regretele lui, faptul ca nu a castigat Balonul de Aur pentru ca in rest a castigat tot ce ce se putea castiga cu clubul sau trofee individuale.
Ieri dimineata Raul si-a luat ramas bun de la acest club intr-o festivitate care a avut loc pe stadionul Santiago Bernabeu, insa un lucru care m-a deranjat a fost numarul mic de spectatori care au venit sa il vada pentru ultima data pe Raul, mult mai multi au venit la prezentarea lui Ronaldo sau a lui Kaka ceea ce nu mi se pare un lucru frumos, Raul merita mult mai mult. Vizibil emotionat Raul nu s-a putut abtine sa nu verse cateva lacrimi atunci cand a facut un ultim tur al stadionului, si la conferinta le-a multumit tuturor pentru sprijinul pe care l-a primit in anii petrecuti la Real Madrid si a spus ca Real Madrid va ramane mereu in inima lui, va ramane mereu un madridista.
Acum pentru Raul incepe un nou capitol in cariera sa de fotbalist, insa sa nu uitam ca el va continua in fotbalul de mare performanta si speram sa il vedem si la anul marcand goluri in Champions League si in campionatul unde va juca. Sa nu uitam ca si pentru Real Madrid se incheie un capitol din istorie odata cu plecarea lui Raul si a lui Guti care si el un mare jucator crescut de Real si-a anuntat plecarea cu o zi mai devreme.
Chiar daca eu nu sunt un fan al acestei echipe intotdeauna simpatizam asa putin din cauza lui Raul pentru ca asa un jucator nu vedem in fiecare zi. Port un mare respect pentru acest jucator si de aceea ii doresc multa sanatate si multe succese la noua sa echipa.

Meci nebun la biliard :>


Un meci nebun s-a disputat zilele trecute intre Vulpi si io :)) … de povestit nepotilor. Dupa ce am condus 2-0 am fost egalat si nu vreau sa zic ca pe greseala mea ci pe stiinta vulpitzei. S-a terminat 2-2.Vupi a jucat din ce in ce mai bine odata cu trecerea timpului chiar daca eu tot incercam sa ii distrag atentia ea continua sa curete masa :))). Dupa ce cu o zi inainte am jucat din nou si am castigat io cu 2-1 un meci de asemenea echilibrat avand in vedere ca scorul a fost 1-1 si putea castiga oricine. Avand in vedere ca Vulpi inca invata acest sport deoarece a jucat pana acum doar de vreo 3-4 ori s-a descurcat de minune contra unui profi ca mine :))).
Asteptam cu nerabdare urmatoarele meciuri la masa adevarata nu pe mess ca akolo de obicei o incasez. Sa castige cel mai bun :> ... vorba aia : amu om trai si om videa ... :)))

luni, 26 iulie 2010

David Guetta feat. Novel - Missing You



O melodie superba semnata David Guetta ... auditie placuta !

UTA – Campioana Provinciei in pragul disparitiei ?




Au trecut demult anii de glorie ai acestei echipe, 6 campionate ale Romaniei si 2 cupe ale Romaniei, dar toate aceste vremuri au trecut. Multi dintre noi nu am trait aceste vremuri chiar daca in 2006 multi aveam sperante ca poate vom trai din nou acele vremuri frumoase. Acum insa, aceste lucruri sunt doar niste vise foarte foarte indepartate pentru ca acest club lupta acum in liga secunda, dar problema si mai mare este ca UTA este aproape de a disparea de pe harta fotbalului romanesc . Cu totii am sperat ca va fi bine, in ultimii ani am auzit foarte multe zvonuri cum ca ar veni turci, rusi si etc. dar pana la urma nimic nu s-a concretizat. Se spune ca s-au purtat discutii peste discutii si totusi nimic ... oare de ce fuge lumea de acest club ? ... nu stiu este posibil ca datoriile sa fie mult mai mari decat cele care au fost anuntate oficial.
Sezonul trecut echipa a fost aproape de promovare dar pe ultima suta de metri s-au naruit toate. Multi spun ca principala cauza a fost tineretea acestei echipe si lipsa de experienta insa eu am niste dubii, este pacat pentru ca aceasta promovare ar fi adus multi bani clubului si sa nu uitam de cota acestor jucatori tineri care cu siguranta ar fi crescut.
Insa acum sunt vremuri si mai grele la acest club, se pune problema chiar si neinceperii noului sezon in liga a2a. Multi dintre jucatorii care au confirmat sezonul trecut au plecat, bani nu sunt pentru noi transferuri si mai sunt si multe datorii salariale fostilor jucatori care au imbracat tricoul UTA-ei. Eu cred ca in ultimii ani nici managementul clubului nu a functionat cum trebuia si dintr-o data au aparut niste datorii foarte mari care s-ar fi putut evita ... dar in 2006 cand a fost cumparat locul de liga 1 bani au fost insa nu au fost investiti cu cap, iar dupa atatia ani inca se platesc datorii acumulate in trecut sau se incearca o reesalonare pentru a putea fi platite mai usor.
Acum in 2010 nimeni nu prea mai vrea sa bage bani in fotbal pentru ca este un fel de sac fara fund tot bagi si nu este sigur ca scoti profit. Inca nu se stie cu ce jucatori se va porni daca se va porni in acest nou sezon de liga a2a, nu s-a plecat nici in cantonament, toata lumea lumea este in asteptare. Nimic nu se stie, orice este posibil dar e greu de crezut ca va aparea asa din senin banii necesari pentru a face treaba la acest club ... eu unul sunt din ce in ce mai pesimist ... dar totusi sper ca nu se va ajunge la desfintare. Exista o vorba veche: om trai si om vedea ...

luni, 19 iulie 2010

Supercupa Romaniei merge la Cluj :)


CFR CLUJ - UNIREA URZICENI 2-2 (4-2 dupa penalti-uri)
Aseara s-a jucat Supercupa Romaniei intre CFR Cluj si Unirea Urziceni. Un meci care in mod normal nu trebuia sa se joaca pentru ca CFR a luat eventul in sezonul trecut.
A fost un meci disputat, nu foarte spectaculos, cu multe faulturi specific fotbalului nostru dar care pana la urma a fost castigat meritat de CFR Cluj chiar daca s-a terminat la loteria penalti-urilor. Putem sa spunem ca au fost niste ratari de curtea scolii la penalti-uri dar putem sa dam credit si portarilor avand in vedere ca Nuno Claro portarul CFR-ului a scos 3 lovituri de la 11 m .
Si iata CFR Cluj isi adjudeca trofeul cu numarul 7. Performanta foarte frumoasa realizata in 3 ani de zile.

joi, 15 iulie 2010

Manchester United si-a lansat noul echipament



Manchester United si-a lansat astazi in turneul din SUA echipamentul oficial pentru sezonul 2010/2011.Acest echipament va fi folosit pentru prima data in amicalul de maine cu echipa scotiana Celtic Glasgow. Un echipament schimbat mult fata de cel din sezonul trecut si care dupa parerea mea este mult mai frumos.

S-a stins o stea ... :(


Madalina Manole (14 iulie 1967 - 14 iulie 2010) s-a stins din viata ieri in jurul orei 6:30 primele cercetari aratand ca a fost vorba de sinucidere. Dumnezeu s-o odihneasca in pace !

luni, 12 iulie 2010

Spania: Noua Campioana Mondiala !


Iata ca a mai trecut o editie a Cupei Mondiale si avem o castigatoare in premiera a acestui trofeu important. Dupa 61 de meciuri s-a ajuns si la finala meciul cu nr. 62 un meci frumos intre doua echipe care au luptat pana la capat.
A fost un meci in care jocul a fost unpic cam dur dovada si numarul mare de cartonase acordate de arbitrul englez Howard Webb care a avut un an foarte reusit ca arbitru dupa ce a arbitrat si finala Champions League. Un meci care a fost mult mai echilibrat fata de alte meciuri in care Spania isi domina clar adversarul cu o posesie zdrobitoare. Olanda, o echipa foarte muncitoare si foarte motivata a jucat mai agresiv la intimidare dar pana la urma tot nu le-a iesit. Ambele echipe am ratat multe ocazii clare de gol, ocazii in care daca marcau poate altfel se desfasura meciul. Golul Spaniei a cazut destul de tarziu in min. 116 in a2a repriza a prelungirilor de catre Iniesta cu un sut la coltul lung din careu. Olanda nu a mai putut sa revina in minutele ramase si datorita faptului ca erau in 10 oameni si se poate spune ca si golul Spaniei a venit pe locul lasat gol de catre Heitinga jucatorul eliminat pentru 2 cartonase galbene. Au existat in acest meci cateva faze controversate despre care sigur se vor vorbi cu siguranta in presa asa ca nu vreau sa insist asupra lor.
Spania-Olanda a fost o finala frumoasa in care ambele au aratat ca vor sa castige pentru prima data in istoria lor acesta cupa. Eu cred ca Spania a castigat pe merit acest deoarece a parut mereu la controlul partidei si au facut mai putine greseli individuale decat olandezii. Nici Olanda nu a dezamagit in meci dar impotriva acestei masinarii de pase cum este Spania este greu sa castigi.
Ei au incercat sa tina jocul sus dar in prelungiri au cedat si ei fizic si a venit si acea eliminare si dupa aceea a cazut si golul Spaniei.
A fost un campionat mondial pe care multi l-au considerat sub nivelul precedentelor editii dar eu cred ca a fost un campionat reusit si organizat pe un continent pe care majoritatea spuneau ca va fi foarte greu de organizat insa totul a iesit impecabil pana la urma. Acest campionat mondial a produs si multe surprize unele mai placute altele mai putin bune. Printre surprizele placute ale acestui campionat vreau sa amintesc Uruguay, Ghana si de ce nu chiar si Paraguay pentru care un loc in sferturi a fost mult peste asteptari. Printre surprizele neplacute ale acestei Cupe Mondiale au fost finalistele din 2006 Franta si Italia care nu reusit nici macar sa iasa din grupe! O performanta rusinoasa pentru ambele echipe dar care dupa jocul aratat nici nu meritau mai mult. O alta mare dezamagire a fost Anglia a carui fan am fost si eu la acest campionat mondial insa a fost un campionat foarte nereusit pentru ei poate si din cauza oboselii dupa un campionat foarte solicitant. Dar sa nu uitam ca au si dezavantajati grav de arbitru care trebuia sa acorde golul de 2-2 al lui Lampard dupa ce mingea a intrat un metru, la 2-2 eu cred ca altfel se desfasura acel meci si poate cel putin nu se termina la scorul drastic la care sa terminat. O alta echipa care a fost dezavantaja grav de arbitru a fost Mexic in meciul contra Argentinei in care arbitru a validat un gol marcat dintr-un ofsaid imens. Practic acel gol a decis calificarea Argentinei mai departe pentru ca acel gol le-a distrus total moralul jucatorilor mexicani.
Dar totusi in concluzie eu cred ca a fost un campionat reusit, cu meciuri frumoase, unele mai tacticizate dar si asta face parte din fotbal.Jucatorul turneului a fost ales Diego Forlan ( Uruguay) si cel mai bun tanar jucator a fost ales Thomas Muller (Germania).
Sper ca in 2014 in Brazilia sa avem un camionat cel putin la fel de frumos ca acesta si sa castige cel mai bun.

sâmbătă, 10 iulie 2010

A venit mult asteptata finala CM 2010



Mai este o zi pana la marea finala Spania-Olanda pe care eu unul am asteptat-o foarte mult, aceste 2 echipe merita sa castige si ele aceasta cupa pentru prima data in istoria lor.Dupa cum stim majoritatea dintre noi Brazilia are 5 cupe, cea mai titrata echipa nationala dintre toate, si iata totusi ca in acest an vom avea o castigatoare a cupei in premiera din toata istoria Cupelor Mondiale inceputa in anul 1930.

S-au jucat 60 de meciuri, unele spectaculoase, unele mai tacticizate, dar toate astea fac parte din fotbalul din ziua de azi care se bazeaza foarte mult pe tactica. Am spus 60 de meciuri deoarece urmeaza ca astazi sa se joace si finala mica intre Germania si Uruguay un meci care la prima vedere pare castigat de nemti dar cu siguranta va fi un meci de care pe care.

Revenind la finala de duminica 11 iulie eu cred ca va fi un meci superb care nu trebuie ratat pentru ca un asemenea meci nu se vede in fiecare zi. Spania a jucat un fotbal frumos, placut ochiului in care si-a dominat adversarul oricine ar fi fost el si s-au calificat cred eu pe merit in finala. De partea cealalta Olanda o echipa foarte talentata a aratat pana acuma foarte mult pragmatism, un joc economicos, insa pe alocuri foarte spectaculos. In acest meci orice este posibil dar eu totusi cred ca Spania va castiga dar sincer, m-as bucura si daca ar castiga Olanda, pentru ca ele au aratat ca merita sa fie in finala si sa lupte pentru acest trofeu important in cariera oricarui jucator de fotbal.

Exista o vorba foarte veche: om trai si om vedea ... sper ca voi toti cei care iubiti fotbalul sa nu ratati acest meci. Sa ne auzim cu bine dupa finala :)