luni, 26 iulie 2010

UTA – Campioana Provinciei in pragul disparitiei ?




Au trecut demult anii de glorie ai acestei echipe, 6 campionate ale Romaniei si 2 cupe ale Romaniei, dar toate aceste vremuri au trecut. Multi dintre noi nu am trait aceste vremuri chiar daca in 2006 multi aveam sperante ca poate vom trai din nou acele vremuri frumoase. Acum insa, aceste lucruri sunt doar niste vise foarte foarte indepartate pentru ca acest club lupta acum in liga secunda, dar problema si mai mare este ca UTA este aproape de a disparea de pe harta fotbalului romanesc . Cu totii am sperat ca va fi bine, in ultimii ani am auzit foarte multe zvonuri cum ca ar veni turci, rusi si etc. dar pana la urma nimic nu s-a concretizat. Se spune ca s-au purtat discutii peste discutii si totusi nimic ... oare de ce fuge lumea de acest club ? ... nu stiu este posibil ca datoriile sa fie mult mai mari decat cele care au fost anuntate oficial.
Sezonul trecut echipa a fost aproape de promovare dar pe ultima suta de metri s-au naruit toate. Multi spun ca principala cauza a fost tineretea acestei echipe si lipsa de experienta insa eu am niste dubii, este pacat pentru ca aceasta promovare ar fi adus multi bani clubului si sa nu uitam de cota acestor jucatori tineri care cu siguranta ar fi crescut.
Insa acum sunt vremuri si mai grele la acest club, se pune problema chiar si neinceperii noului sezon in liga a2a. Multi dintre jucatorii care au confirmat sezonul trecut au plecat, bani nu sunt pentru noi transferuri si mai sunt si multe datorii salariale fostilor jucatori care au imbracat tricoul UTA-ei. Eu cred ca in ultimii ani nici managementul clubului nu a functionat cum trebuia si dintr-o data au aparut niste datorii foarte mari care s-ar fi putut evita ... dar in 2006 cand a fost cumparat locul de liga 1 bani au fost insa nu au fost investiti cu cap, iar dupa atatia ani inca se platesc datorii acumulate in trecut sau se incearca o reesalonare pentru a putea fi platite mai usor.
Acum in 2010 nimeni nu prea mai vrea sa bage bani in fotbal pentru ca este un fel de sac fara fund tot bagi si nu este sigur ca scoti profit. Inca nu se stie cu ce jucatori se va porni daca se va porni in acest nou sezon de liga a2a, nu s-a plecat nici in cantonament, toata lumea lumea este in asteptare. Nimic nu se stie, orice este posibil dar e greu de crezut ca va aparea asa din senin banii necesari pentru a face treaba la acest club ... eu unul sunt din ce in ce mai pesimist ... dar totusi sper ca nu se va ajunge la desfintare. Exista o vorba veche: om trai si om vedea ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu