joi, 29 iulie 2010

Spectacol fotbalistic in ultimul meci din USA Tour 2010


Manchester United a disputat aseara(ora Romania 3:30) ultimul meci cu MLS- All Stars jucat la Houston pe un stadion arhiplin.
Scorul a fost 5-2 pentru Manchester United, un meci foarte spectaculos cu multe faze de poarta si multe goluri. Pentru Manchester au marcat, tanarul Macheda care a semnat o dubla si a castigat si trofeul de MVP al partidei si care un gol marcat de Gibson din lovitura libera, Cleverley dupa o faza personala superba si Hernandez noul atacant al lui Manchester United care a marcat la debut dupa ce intrat in locul lui Macheda ca rezerva, a pacalit pasul la offside al defensivei MLS- All Stars si a marcat cu un lob superb peste portarul american.
Ce debut frumos pentru tanarul Hernandez. Deja a si scris istorie fiind primul mexican care a jucat vreodata pentru Manchester United. Sper sa continue si in campionat evolutia arata in meciul de aseara si impreuna cu Rooney sper sa faca un cuplu letal in atac si sa marcheze multe goluri care sa aduca clubului noi trofee.
Urmatorul meci pe care il va disputa Manchester United va fi tot un amical care va fi jucat la Guadalajara in compania echipe Chivas fosta echipa a lui Hernandez, iar dupa care echipa se va intoarce inapoi in Anglia pentru a face ultimele pregatiri pentru startul sezonului dar si de meciul din Comunity Shield de pe Wembley cu Chelsea de pe 8 august.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu